19 Μαΐ 2013

Διακόσμηση με λουλούδια, 35 Πράσινες Ιδέες για όμορφα μπαλκόνια

Διακόσμηση μπαλκονιού με λουλούδια24 
Οι εξωτερικοί χώροι διαβίωσης, όπως μπαλκόνια και βεράντες πολλές φορές είναι μικροί, αλλά ή διακόσμηση τους με λουλούδια προσθέτει εκπληκτική γοητεία σε πολυκατοικίες  ή στα υπέθρια μέρη του σπιτιού σας δημιουργόντας όμορφα μέρη για να απολαύσετε την ύπαιθρο, για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε με  στυλ. Τα φυτά και τα λουλούδια είναι η καλύτερη εξωτερική διακόσμηση για μπαλκόνια και βεράντες. Με μια εξοικονόμηση χώρου, και άνετα έπιπλα εξωτερικού χώρου, μετατρέπουν βεράντα και μπαλκόνια σε πανέμορφες οάσεις.

Διακόσμηση μπαλκονιού με λουλούδια19
Σπίτια εξωτερικά  διακοσμημέναμε με λουλούδια και τα φυτά είναι φωτεινά και φιλικά προς το περιβάλλον. Δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον για σας για να απολαύσετε, την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, και να προσθέσετε αισθητική στο σχεδιασμό της βεράντας και του μπαλκονιού σας, βελτίωνοντας ακόμη και την εμφάνιση του δρόμου σας  κάνονας τους γείτονές σας να χαμογελούν.
Διακόσμηση μπαλκονιού με λουλούδια29
 Είναι μια θαυμάσια τάση στην διακόσμηση καθώς τα λουλούδια  βοηθούν να χρωματίσουν θερμές εποχές στις μεγάλες πόλεις και μικρούς χώρους. Δείτε στις παρακάτω εικόνες πανέμορφες ιδέες και εμπνευστείτε και για τα δικά σας μπαλκόνια και βεράντες…
Images via: Pinterest