11 Μαρ 2013

Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθύες και κυρίως επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο θα βελτιώσει και θα δυναμώσει κυρίως Ιχθύες. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες θα αναγνωρίσουν μια άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων που θα τους βγάλει έξω τα στερεότυπα και τα δεδομένα. Πιθανόν να χαλαρώσουν περισσότερο αλλά και να αδρανήσουν σε κάποια σημεία. Θα ωφελήσει Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους....
ΚΡΙΟΣ
Είστε πολύ συγκεντρωμένοι μέσα στον εαυτό σας και μερικοί από εσάς έχετε αποσυρθεί τελείως από την τρέχουσα πραγματικότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε έξω από τα πράγματα. Απλά ζείτε για λίγο στον δικό σας κόσμο και αυτό από την μια σας βοηθάει γιατί κατά κάποιο τρόπο μαζεύετε δυνάμεις είτε αποκτάτε μεγαλύτερες ευαισθησίες οι οποίες σας κάνουν περισσότερο ευάλωτους και ευσυγκίνητους με τα προβλήματα των άλλων. Αν ασχολείστε με τέχνη θα απορροφηθείτε τελείως από αυτήν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ενεργοποιήστε πάρα πολύ αλλά μέσα από συναισθηματική παρόρμηση και διαθέτοντας πολύ καλό ένστικτο για τα προβλήματα των άλλων και γενικά των φίλων σας αλλά και μιας ομάδας. Η νέα εκκίνηση που μπορεί να κάνετε θα σας βοηθήσει να είστε περισσότερο ξεκάθαροι και σίγουροι για τις κινήσεις σας. Ίσως σήμερα ασχοληθείτε περισσότερο με τα κοινά και αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα βάλετε την δική σας προσωπική πινελιά στα πράγματα. Γενικά η δημιουργία ή το μεγάλωμα ενός παιδιού σας απασχολεί πάρα πολύ αλλά τα καταφέρνετε περίφημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε παραδομένοι σε συναισθηματικές ευαισθησίες και ίσως να νιώθετε αδύναμοι αλλά συγχρόνως να κάνετε κινήσεις επαγγελματικής δράσης και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο που θεωρείτε τον εαυτό σας είτε αδικημένο είτε αδύναμο στην προκειμένη φάση. Πάντως θα βρείτε την άκρη του νήματος και ίσως πάνω εκεί να δουλέψετε περισσότερο. Οι γύρω σας ζητούν από εσάς προστασία και ενσυναίσθηση που σημαίνει ότι χρειάζεται να δείτε και μέσα από τα μάτια των άλλων. Αν το πετύχετε αυτό τότε σίγουρα θα κάνετε μεγάλα άλματα. Η υπόθεση με έναν Ιχθύ θα εκτονωθεί και θα υπάρχει μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο. Με τον Σκορπιό έχετε πολύ καλή επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά έχετε μεγάλη εσωτερική καθοδήγηση και νιώθετε σαν κάποιος να σας έχει πάρει από το χέρι και να σας έχει οδηγήσει εκεί που είναι πολύ καλό για σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε προετοιμασμένοι για μια στροφή η οποία θα σας φέρει και ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα και επιτέλους θα καταλάβετε ότι πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή σε πολλά πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο αποδεσμεύεστε από το παρελθόν ζείτε στο εδώ και τώρα και το τοπίο από εκεί που ήταν θολό συμμετέχοντας και το συναίσθημά σας ξέρετε επιτέλους προς τα πού θα πάτε. Η σχέση σας βελτιώνεται κυρίως αν είστε μαζί με Παρθένο, Σκορπιό ή Ιχθύ.

ΛΕΩΝ
Έχετε κατά κάποιο τρόπο αδρανήσει γιατί νιώθετε ή ότι είστε πολύ μοιραίοι και η ζωή σας πηγαίνει αντί να την πάτε ή ότι δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα γιατί είστε μπερδεμένοι και χωμένοι στα προβλήματα. Προσπαθείτε να εισπράξετε μέσα από μια συνεργασία είτε μέσα από τον σύντροφό σας και κάτι τελικά παίρνετε αλλά αυτό εξανεμίζεται πολύ εύκολα. Για αυτό να είστε πιο προσεκτικοί με τα χρήματά σας και κυρίως αν έχετε να πληρώσετε λογαριασμούς χρειάζεται ένα πολύ καλό χειρισμό. Πάντως έχετε υποστήριξη και μεγάλη αποδοχή από τους άλλου και μπορείτε να επηρεάζετε τους γύρω σας. Η σχέση με έναν Ιχθύ ξαναβγαίνει πιο δυναμικά στο προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάνοντας κινήσεις που κυρίως οι άλλοι απολαμβάνουν την εύνοιά σας είναι σαν να μοιράζετε την δύναμή σας αλλού. Έχετε βέβαια αποφασίσει ότι αυτό το διάστημα θα κινηθείτε και επίσημα προς την πλευρά των άλλων οπότε δεν πρέπει να σας προβληματίζει και κάποια περίεργη συμπεριφορά που μπορεί να εισπράττετε. Τώρα κάνετε τα ανοίγματα σας και σίγουρα θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις αφού όμως κάνετε και ένα ξεκαθάρισμα σε σχέση με στενούς συνεργάτες η στενή σχέση σας και αφού θα βάλετε και τα όρια σας γιατί έχετε αναγνωρίσει την αξία σας και την προσφορά σας. Αρκεί να μην χαθείτε στα σχήματα των άλλων. Το θέμα του γάμου ή της συμβίωσης σας απασχολεί έντονα.


ΖΥΓΟΣ
Είστε ακόμα μπερδεμένοι και κάπου νιώθετε αδικημένοι ή μοιραίοι γιατί δεν μπορείτε να επέμβετε και πολύ σε ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί και αφορά είτε ένα ερωτικό θέμα είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είτε με ένα παιδί. Γενικά είστε κάπως χαμένοι και μπερδεμένοι και δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθηματικά σας ξεσπάσματα. Για αυτό χρειάζεται να παραμείνετε κάπως παρατηρώντας τα πράγματα γιατί μπορεί να χαθείτε από το πολύ συναίσθημα. Επειδή είστε άτομα της επικοινωνίας όπου υπάρχουν συμπεριφορές περίεργες που δεν εκφράζονται ή εκδηλώνονται αυτό σας εμποδίζει και μερικές φορές σας θυμώνει. Εδώ χρειάζεστε να βάλετε περισσότερο το ταλέντο σας και την δημιουργική σας πλευρά για να ξεπεράσετε τα δύσκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει πολύ θετικά σε θέματα ερωτικά, δημιουργίας και γενικά ρίσκου γιατί βάζετε νέα δεδομένα στο υπόβαθρο σας και έχετε την ανάγκη να είστε πιο ξεκάθαροι και δυνατοί. Η ενασχόλησή σας με το θέμα ενός παιδιού θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα και δημιουργικοί. Όσοι ασχολείστε με θέματα ναυτιλίας, επενδύσεων ή γενικά χρειάζεστε ρίσκο θα καταλάβετε ξαφνικά τι πρέπει να κάνετε και ίσως αποδεσμευτείτε από ένα πρόβλημα μέσα από ισχυρή συνειδητότητα. Η επαφή με Καρκίνο ή Ιχθύ θα κυλήσει πολύ εύκολα και αβίαστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το θέμα ενός σπιτιού σας απασχολεί και προσπαθείτε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να το λύσετε αλλά βλέπετε ότι έχετε κολλήσει και αυτό σας ενοχλεί αφάνταστα. Μπορεί να είστε πάρα πολύ αναποφάσιστοι ή να έχετε δυο - τρεις επιλογές και αυτό να σας εμποδίζει να δείτε καθαρά και αντικειμενικά. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο όπου θα είστε πολύ πιο μπερδεμένοι και προβληματισμένοι για πράγματα τα οποία δεν σας πηγαίνουν ή δεν βγαίνουν εύκολα όπως εσείς περιμένατε. Η ζωή σας ενώ έχει δημιουργική απασχόληση εσείς μερικές φορές δεν είστε ευχαριστημένοι γιατί νιώθετε ότι τίποτε δεν εξαρτάται από εσάς και η ευτυχία σας είναι συνδεμένη από τις εξωτερικές συνθήκες και από άλλους ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε αλλάξει αρκετά αφού εκφράζεστε και μιλάτε για τα δικά σας συναισθήματα τα οποία είναι πολύ βαθιά και έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία αλλά και κατανόηση των προβλημάτων των άλλων. Η καριέρα σας παρουσιάζει βελτίωση και ίσως από κάπου πάρετε υποστήριξη και οικονομική βοήθεια. Στον δρόμο σας βρίσκεται ένας Παρθένος με τον οποίο όμως μερικές φορές δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε και να κάνετε τελικά κάποια καλή επαφή γιατί ίσως άθελά του σας έχει κουράσει ή σας κάνει υπερβολική κριτική η οποία σας υποχρεώνει να είστε άψογοι. Παρόλα αυτά επικοινωνείτε πιο εύκολα και ίσως να κλείσετε μια συμφωνία η οποία θα σας βγει σε πολύ καλό. Οτιδήποτε αφορά επικοινωνία, γράψιμο ή γνώσεις είναι καλή εποχή και θα κάνετε ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε κάπως μπερδεμένοι με θέματα οικονομικά. Ίσως μερικοί από εσάς να νιώθετε πολύ δημιουργικοί και γεμάτοι ιδέες για το πώς θα κερδίσετε χρήματα αλλά να κολλάτε στην εφαρμογή και στην εκτέλεση. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο αλλά να βλέπετε ότι ό, τι και να κάνετε τα πράγματα δεν αλλάζουν και ίσως να έχετε απογοητευτεί. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες έχουν αυξηθεί και έχετε αρχίσει και τις καταλαβαίνετε. Για αυτό καλό είναι να τις εκφράζετε γιατί θα αλλάξει αυτό το απρόσωπο που μερικές φορές δείχνετε προς τους άλλους. Η επαφή με Παρθένο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα θέματα υπηρεσίας και προσφοράς αλλά και να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην λεπτομέρεια.

ΙΧΘYΕΣ
Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο αλλά τουλάχιστον θα είναι θετική επιρροή γιατί θα κινηθείτε σε πράγματα τα οποία θα σας βγάλουν από δυσάρεστες καταστάσεις ή θέσεις πολύ δύσκολες και αδιέξοδα. Επειδή θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας και όχι οι άλλοι τουλάχιστον θα πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας βγάζουν έξω από την φουρτούνα και την τρικυμία γιατί θα δράσετε δυναμικά και παράλληλα ξεκάθαρα. Μια νέα αρχή μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κινήσεις πολύ καλύτερες για σας. Ίσως ξεκινώντας το να βελτιώσετε την διατροφή σας αυτό θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα κάνετε αποτοξίνωση και συγχρόνως θα γίνετε πιο ανάλαφροι. Επίσης αν θέλετε να κόψετε την οποιαδήποτε κακή συνήθεια, π.χ. τσιγάρο ή λάθος σκέψεις, είναι μια πολύ καλή ημέρα να κάνετε από σήμερα μια αρχή.



www.vulpinews.blogspot.com