22 Οκτ 2012

Τα πιο in εστιατόρια της Καλιφόρνια σου δίνουν ιδέες διακόσμησης!


Τα πιο hot και in εστιατόρια της Καλιφόρνια σου δίνουν διακοσμητικές ιδέες που μπορείς να εφαρμόσεις και στο σπίτι σου! Δες τις προτάσεις τους!

1300 on Fillmore
/
Στο εστιατόριο αυτό του Σαν Φρανσίσκο, ιστορικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες έχουν τοποθετηθεί σε κάδρα με κρυφό φωτισμό που τους δίνει μια αίσθηση ζωντάνιας, ενώ η διακόσμηση "παίζει" πολύ με το δέρμα και τους καναπέδες Chesterfield.


Kitchen Door
/
Σε αυτό το εστιατόριο της Napa, όλοι οι πελάτες τρώνε γύρω από ένα τεράστιο, ενιαίο τραπέζι από ψηφιδωτό. Η διακοσμητική ιδέα που σου προσφέρει είναι φυσικά οι χάλκινες κατσαρόλες κρεμασμένες πάνω από το τραπέζι. Μπορείς να το εφαρμόσεις ως καθαρά διακοσμητική παρέμβαση στην τραπεζαρία σου ή όντως να κρεμάσεις τις κατσαρόλες σου ψηλά στην κουζίνα, ως μία πρακτική, διακοσμητική παρέμβαση!


La Condesa
/
Μια εξαιρετική ιδέα για να τοποθετείς στον πάγκο της κουζίνας σου, οργανωμένα και τακτοποιημένα όχι μόνο τα εσπεριδοειδή αλλά και πατάτες ή κρεμμύδια! Θήκες από σύρμα θα σου λύσουν το πρόβλημα όπως σε αυτό το εστιατόριο στη Napa Valley!


Orange Hill Restaurant
/
Στο μπαρ του εστιατορίου που βρίσκεται στο Orange της Καλιφόρνια, το χρώμα έχει χρησιμοποιηθεί για να δώσει ενέργεια σε έναν ουδέτερο χώρο. Έτσι το καφέ "διακόπτεται" από πορτοκαλί πολυέλαιους και ένα πορτοκαλί πιάνο που δίνουν ζωντάνια στο χώρο. "Παίξε" και εσύ με τους ενδιαφέροντες αυτούς συνδυασμούς στο σαλόνι σου!


Spruce
/
Το εστιατόριο στο Σαν Φρανσίσκο δίνει ένα πολύ καλό παράδειγμα του πώς χρησιμοποποιούνται οι καθρέφτες σε έναν τοίχο! Ντύσε έναν τοίχο σου με ορθογώνια κομμάτια καθρέφτη για να κάνεις το χώρο σου πιο ζωντανό και φυσικά να δώσεις βάθος εάν είναι μικρός!


Eveleigh

/
Αυτό το εστιατόριο στο Λος Άντζελες σου δίνει μια καταπληκτική ιδέα για την κουζίνα σου ειδικά εάν έχεις παιδιά! Διακόσμησε τους τοίχους με μαυροπίνακα και μπορείς να αλλάζεις το ντεκόρ κάθε μέρα, είτε γράφοντας τη φράση της ημέρας είτε με ζωγραφιές από κιμωλία! Επίσης μπορείς να σημειώνεις άνετα τα ψώνια, σημειώματα στον καλό σου κ.τ.λ.!


http://www.tlife.gr/