14 Οκτ 2012

Οι νέες τάσεις στα νύχια: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013!

Οι νέες τάσεις στα νύχια: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013!Πειραματιστείτε με τις νέες τάσεις στα νύχια το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2012-2013! Επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, οι σκούρες αποχρώσεις, το nail art και το «ανάποδο» γαλλικό θα αποτελέσουν τη τελευταία λέξη της μόδας. Ήρθε η ώρα για συναρπαστικές τεχνικές και χρώματα με φαντασία που θα προκαλέσουν τις εντυπώσεις. Αρκεί, λοιπόν, να επιλέξετε ανάμεσα στο ροκ, το ρομαντικό ή το σέξι look… και οι παρακάτω τάσεις θα σας ανταμείψουν τις κρύες ημέρες του χειμώνα!

Τα έντονα μεταλλικά χρώματα: η νέα τάση της μόδας!
Τα έντονα μεταλλικά βερνίκια είναι το must της φετινής κολεξιόν… κυρίως όσον αφορά τις σκούρες, ασημένιες και χρυσές αποχρώσεις. Φέτος, ο πειρασμός των μεταλλικών χρωμάτων θα χτυπήσουν την πόρτα σας! Πολλοί οίκοι μόδας, ειδικά στην τελευταία κολεξιόν, χρησιμοποίησαν βερνίκια με ρινίσματα, τα οποία μέσω ειδικού μαγνήτη δημιουργούν πάνω στα νύχια διάφορους σχεδιασμούς!

Το «κόκκινο» του πάθους είναι πάντα “in”…
Το κόκκινο χρώμα είναι πάντα μέσα στη μόδα το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Αποτελεί τη σίγουρη λύση, αφού είναι ιδιαίτερα σέξι και διαθέτει μεγάλη ποικιλία στους χρωματισμούς του. Φέτος, το κόκκινο δεν είναι τόσο άγριο, αλλά αντίθετα πιο ρομαντικό αφού θυμίζει το χρώμα του βαθύ κόκκινου τριαντάφυλλου και του βατόμουρου.

Οι νέες τάσεις στα νύχια: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013!Χειμώνας με… ιδιαίτερα σχέδια και τεχνικές
Η τέχνη και οι ζωγραφιές πάνω στα νύχια έχουν κατακτήσει μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού! Τη φετινή περίοδο θα συναντήσετε δαντέλα και δέρμα πάνω στα νύχια (σαν μια πιο ροκ εκδοχή), τα πουά σχέδια και τα σχεδόν άβαφτα νύχια. Τα τελευταία θα μείνουν αρκετά μέσα στη μόδα, αρκεί να δείχνουν περιποιημένα και με το ιδανικό σχήμα.

Το γαλλικό ξεφεύγει από το συνηθισμένο…
Ξεχάστε το κλασσικό χρωματισμό και σχήμα του γαλλικού μανικιούρ. Η νέα τάση του γαλλικού βρίσκεται στις σύγχρονες πινελιές πάνω σε μια απαλή βάση βερνικιού. Μπορείτε να δώσετε χρώμα στις άκρες του νυχιού, επιλέγοντας έντονα μανό, είτε μαύρο ή κόκκινο, είτε ασημί και χρυσό. Παράλληλα, το «ανάποδο» γαλλικό βρίσκεται στην καρδιά της μόδας για φέτος, αρκεί να βάψετε με λευκό χρώμα το κομμάτι που βρίσκεται κοντά στο δέρμα σας και να χρωματίσετε με απαλό τόνο το υπόλοιπο νύχι.

Σκούρα χρώματα βερνικιών… για το χειμώνα
 Φέτος, το navy μπλε, το μωβ, το χρώμα του γραφίτη και το μπορντό θα «κινήσουν» όλα τα βλέμματα. Άλλωστε, ο χειμώνας προδιαθέτει τις σκούρες αποχρώσεις στα νύχια. Παράλληλα, σύμφωνα με τον οίκο Christian Dior, η λαδί απόχρωση θα κυριαρχήσει για φέτος. Τέλος, ο οίκος Chanel μετατρέπει το γκρι χρώμα σε λίγο πιο απαλό σε σχέση με την περσινή μόδα… ώστε να συνδυάζεται με όλα τα ρούχα.

Οι νέες τάσεις στα νύχια: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013!Το οβάλ σχήμα και το σχήμα αμυγδάλου επιστρέφουν!
Ξεχάστε τα τετραγωνισμένα σχήματα… καθώς το οβάλ σχήμα επιστρέφει στα νύχια. Πάρτε μια λίμα και δημιουργήστε στα νύχια σας ένα σχήμα «αμυγδάλου»! Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να καταργήσετε τις κοφτές άκρες. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της μόδας, η οποία συνοδεύεται από ένα μέτριο μήκος νυχιών.

Κάθε νύχι… και διαφορετικό χρώμα!
Στη φετινή κολεξιόν του Jeremy Scott κάθε νύχι είχε διαφορετικό χρώμα αλλά με το ίδιο σχήμα και σχέδιο. Αρκεί τα χρώματα να δένουν μεταξύ τους… και μπορείτε όμορφα να είστε μέσα στη μόδα. Ειδικά, στην Vivienne Westwood, κάθε νύχι είχε ένα δικό του σχέδιο, διαφορετικό κάθε φορά, και πολλά ινδιάνικα στοιχεία.

Ίδιο χρώμα τα νύχια με τα χείλη
Πρόκειται για την τάση με το όνομα “matchy-matchy”, δηλαδή μια τεχνική συνδυασμού του χρώματος του κραγιόν με των νυχιών. Ήδη από την περασμένη άνοιξη, η τάση αυτή κυριαρχεί όλο και πιο πολύ, γεγονός που φαίνεται και από τις επιλογές του οίκου Zac Posen.

Οι νέες τάσεις στα νύχια: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013!Τα βήματα για τη σωστή περιποίηση των νυχιών σας
  • Με ένα ασετόν αφαιρέστε το παλιό χρώμα βερνικιού, από τη βάση του νυχιού προς την άκρη.
  • Πάρτε μια λίμα και δημιουργήστε το σωστό σχήμα στα νύχια σας, λιμάροντας από την άκρη του νυχιού προς το κέντρο.
  • Ξεπλύνετε τα χέρια σας και προχωρήστε σε ένα απαλό μασάζ με καλλυντικά απολέπισης. Ειδικότερα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά με αιθέρια έλαια και πλούσια αρώματα.
  • Τοποθετήστε τα χέρια σας σε χλιαρό νερό, τρίψτε τα με ένα βουρτσάκι νυχιών και στεγνώστε τα εντελώς.
  • Βάλτε λάδι για τα πετσάκια και κάντε για λίγο μασάζ στη βάση των νυχιών. Αργότερα, σπρώξτε τα πετσάκια προς τα μέσα και κόψτε τα προσεκτικά με το ειδικό πενσάκι.
  • Ενυδατώστε τα χέρια σας με μια κρέμα χεριών και μετά από ένα τέταρτο βάλτε τη βάση για βερνίκι στα νύχια σας. Αφού στεγνώσει περάστε από πάνω το βερνίκι της επιλογής σας.

Λιάνα Γεωργουλοπούλου

http://www.flowmagazine.gr/